Ons Team

Hiddemafotografie72dpi201612066476-72dpi (2)

Tom de Graaf, Dierenarts

Ik hou van werken met dieren en met mensen, van werken met mijn verstand en met mijn handen. Ook hou ik van werken met techniek. Al deze dingen komen voor mij samen in het mooie beroep van dierenarts.

Sinds 1999 ben ik samen met mijn echtgenote en collega Annemarie de trotse bezitter van de dierenkliniek in Zuidlaren.

Mijn specialismen zijn:
•    hartproblemen
•    tandheelkunde
•    maken van röntgenfoto’s en echo’s
•    narcose
•    endoscopie en kijkoperaties incl. laparoscopische sterilisatie

In mijn vrije tijd sleutel ik aan mijn oude landrover en motorfiets of ben ik sportief bezig. Ik hou van schaatsen, van fietsen en van wandelen met onze hond Pip.

Tom de Graaf

Annemarie Wieman, Dierenarts

Na mijn studie aan de universiteit van Utrecht heb ik op verschillende plekken in de wereld gewerkt als dierenarts. In 1999 is de wens van Tom (mijn collega en echtgenoot) en mij om samen een dierenkliniek te beginnen uitgekomen. We zijn terecht gekomen in het mooie Zuidlaren waar wij het erg naar ons zin hebben.

Mijn specialismen zijn:
•    huidproblemen
•    inwendige ziekten
•    ouderdomsproblemen
•    chirurgie
•    schildklieroperaties

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen met onze hond Pip. Andere sporten zoals langlaufen, schaatsen, tennis en duiken vind ik ook leuk. Daarnaast houd ik van reizen, lezen en iets leuks doen met mijn gezin, met vrienden of met familie.

Het mooiste van het vak is het dagelijkse contact met de dieren en de mensen. Ik ontwikkel mij graag verder door het bezoeken van nascholingen en congressen en het meedoen met Sterkliniek dierenartsen.

Annemarie Wieman

Johanna Huizinga, Paraveterinair

Sinds 2003 ben ik werkzaam bij deze Dierenkliniek. Als allround paraveterinair zult u me overal tegenkomen, al gaat mijn voorliefde wel uit naar het assisteren bij operaties.

Met mijn man en twee kinderen geniet ik ook thuis van onze “beestenbende”, te weten onze hond Dfender, onze katten Petit en Cookerpoes, onze Fries Manor en een tiental kipjes.
Ik ben dol op tuinieren, fotograferen en lezen. 

Johanna Huizinga

Joyce Smits, Paraveterinair

Mijn naam is Joyce Smits en ik ben sinds 1 februari 2013 in dienst bij Dierenkliniek Zuidlaren. Ik heb de 4 jarige opleiding Paraveterinair gevolgd op het AOC Terra in Emmen. In de zomer van 2012 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring kunnen op doen, o.a. in een aantal dierenartspraktijken, in dierenpark Emmen, op een melkveebedrijf en nog een aantal andere bedrijven.

Het is heel fijn om bij Dierenkliniek Zuidlaren te mogen werken, het is een ontzettend mooie praktijk met een geweldig team. Het mooiste aan dit beroep is om een handje mee te mogen helpen aan het beter maken van een ziek dier. Dan is het fijn als een dier weer vrolijk en kwispelend de deur uit gaat! Dat geeft zo’n voldaan gevoel.

Van kleins af aan ben ik al een echte dierenvriend en ik heb zelf ook een hond. Zijn naam is Benji, het is een kruising met een Mechelse Herder. Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen en te spelen in het bos. Ik heb geen spannende hobby’s, maar ik hou o.a. wel van leuke uitstapjes plannen. Verder ben ik dol op dieren dus die knuffel ik maar al te graag.

Joyce Smits

Lisette Draadjer, Paraveterinair

Mijn naam is Lisette Draadjer en ik werk sinds november 2016 bij Dierenkliniek Zuidlaren. Nadat ik de 4 jarige opleiding paraveterinair heb gevolgd op het Terra MBO in Groningen, heb ik op 7 juli 2016 mijn diploma als paraveterinair in ontvangst mogen nemen. Tijdens mijn opleiding heb ik o.a. stage gelopen op een paardenhouderij, melkveehouderij en twee dierenklinieken. Waaronder ook Dierenkliniek Zuidlaren.
Van kleins af aan ben ik opgegroeid met dieren en ik heb op mijn 14e mijn eerste paard gekregen. Ik vind paardrijden erg leuk en rijd af en toe ook wedstrijden. Ook hebben mijn vriend en ik hebben samen twee honden. De ene heet Noud en is een Friese Stabij. de andere heet Yodi en is een Border Collie. Met hen maken we leuke wandelingen in het bos.
Het werk bij Dierenkliniek Zuidlaren is afwisselend. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit baliewerkzaamheden, telefoon opnemen, assisteren bij operaties en laboratorium onderzoeken. Het contact met mensen en dieren vind ik erg leuk.

Lisette Draadjer