Even voorstellen

Welkom op de website van Dierenkliniek Zuidlaren!

Wij zijn dierenartsen Tom de Graaf en Annemarie Wieman en sinds 1999 zijn wij de trotse eigenaren van Dierenkliniek Zuidlaren. Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van gezelschapsdieren. Honden, katten, konijnen, cavia’s en ratten, alle gezelschapsdieren zijn welkom bij ons. Wij vinden dat wij één van de mooiste beroepen ter wereld hebben en ontvangen u graag in onze dierenkliniek.
Tom de Graaf en Annemarie Wieman

Uit liefde voor het dier de beste zorg

Wij helpen u om uw huisdier gezond te houden en als het dier ziek wordt hopen wij dat wij uw dier samen met u weer beter kunnen maken. Wij vinden duidelijke uitleg vanzelfsprekend en vinden dat het welzijn en levensplezier van het dier voorop staat.

Wij houden regelmatig lezingen en informatie-avonden. Deze worden aangekondigd op onze Facebookpagina. Denk aan de maandelijkse puppy-avond, de jaarlijkse konijn-en-knutsel en de kittenmiddag, maar ook aan de EHBO-workshops en de lezing over laparoscopische sterilisatie.

Sterkliniek

Wij hebben ons samen met dierenartscollega’s van zo’n 50 andere gezelschapsdierenpraktijken en klinieken in Nederland verenigd in het samenwerkingsverband Sterkliniek. Zo kunnen we kennis delen, onszelf bijscholen, aan kwaliteitsnormen voldoen, leren van elkaar en u beter van dienst zijn.

Graag maken wij kennis met u en uw huisdier!