Stage

Stage lopen bij ons

Wij bieden graag de mogelijkheid aan studenten van de opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente en aan studenten diergeneeskunde om stage te lopen in onze kliniek. Onze kliniek is dan ook al geruime tijd officieel erkend als opleidingsbedrijf.

Aanmelden stage

Personen die stage willen lopen in onze dierenkliniek kunnen hun interesse kenbaar maken middels een motivatiebrief en c.v. die per e-mail kunnen worden verzonden naar dierenkliniekzuidlaren@gmail.com ter attentie van Johanna Huizinga. Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die gedurende minimaal enkele weken dagstage komen lopen. Indien de motivatiebrief en het c.v. in orde zijn en indien er plek is in de betreffende periode wordt de student uitgenodigd om een dagdeel mee te lopen en als dat beide partijen bevalt, wordt de stagiair volgens een rooster ingedeeld.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wel kun je een Open Sollicitatie richten aan dierenarts Annemarie Wieman en deze moet onder andere zijn voorzien van een duidelijke motivatie waarom je bij onze dierenkliniek aan de slag wilt, een uitgebreid c.v. met vermelding van relevante werkervaring en een gelijkende recente (pas)foto.