Tarieven

Consult                                                   € 41,10
Avondconsult tot 20.30 uur               € 47,25
Second opinion                                     € 41,10
Assistentenconsult                                gratis
Korting volgend dier: *
Tussen 08.00-17.00 uur                  – € 18,10
Tussen 19.00-20.30 uur                  – € 21,25

*Deze korting geldt voor elk ander dier van dezelfde eigenaar, dat wordt meegenomen op dezelfde afspraak, mits dit bij het maken van de afspraak is aangegeven en mits het eerste dier een volledig consult betaalt.

Tarieven zijn incl. 21% BTW

Het is onmogelijk om alle tarieven hier weer te geven. Met plezier maken we een kostenraming voor een onderzoek, behandeling of operatie.

Het is mogelijk uw dier te verzekeren tegen onderzoeks- en behandelingskosten bij een ziekte of een ongeval. Uitgebreidere informatie over de ziektekostenverzekeringen vindt u op de website van de verzekeringen zelf:

• Voor de website van Reaal Dier en Zorg klik hier

Het dier is voor zijn of haar zorg afhankelijk van het baasje of bazinnetje. Laat het dier niet de dupe worden!

Huisdierenverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen